Zoals je in het portfolio kunt zien, hebben we dit eerste jaar van mybeamNL ontzettend veel leuke gepersonaliseerde dingen uit onze computergestuurde lasersnijmachine laten komen. 2019 was voor mij een spannend eerste jaar! Gaan de klanten komen? Hoe ga ik JULLIE bereiken? Hoe maak ik nu duidelijk wat ik voor jullie kan betekenen?

De klanten en de verzoekjes kwamen! Gelukkig 😉
Of ik een – uit hout gesneden – plattegrond kon maken van het mooie gebied langs de Giessen met een specifieke tuin uitgelicht. Jazeker, leuke uitdaging! Grote tapasplanken met logo en spreuk! Leren sleutelhangers in doosje met inlay, een houten omdoos voor een as strooibox, het eiland Curaçao uit hout gesneden met wegen erop gegraveerd, als kunst aan de muur! Een logo van twee meter op de muur van een kantoor, Yes ga ik maken! Ik zal er een mal bij maken zodat het heel eenvoudig te positioneren is op de muur.

Plattegrond Tiel bleek op kerstmarkt in Passewaaij een groot succes!
Mijn onverwachte verschijnen op de kerstmarkt was een goeie zet. En de plattegrond van Tiel en omstreken viel erg in de smaak. Dit leverde een mooi aantal bestellingen op, die ik allemaal voor de kerst heb kunnen afleveren.

‘t is teveel om alles op te noemen, maar ‘k kan je vertellen dat het erg leuk was om alle verzoekjes succesvol af te leveren

Heb jij ook een leuk idee?
Geef je wensen aan ons door in een gesprek of via facebook of instagram.

Hoe het werkt?
Onder het genot van een kopje koffie bespreken we wat je voor ogen hebt. Dat idee ga ik omzetten naar een schets. Die schets is een mooi praatstuk waar we samen aan kunnen schaven. Zodra we tevreden zijn, dan kan ik een technische tekening maken die ik naar de lasermachine stuur voor het houtsnijden en graveren.

Via e-mail en whatsapp ontvang je foto- en video- updates zodat je weet hoever ik ben, en gerustgesteld bent dat het op tijd af is. Zodat jij op de geplande dag een leuk kado hebt of iets moois voor jezelf.