Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Robert-Jan Versluis alias Mr. Beam 😉 Met meer dan 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper was ik op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Tevens kreeg ik tijdens mijn loopbaan als ontwerper vaak dezelfde reactie op mijn ideeën:” Wat jij wilt, kunnen wij niet maken!” Wat natuurlijk weleens frustraties opleverde, want ik zag zelf de mogelijkheden duidelijk voor me!

1+1=2
Al snel heb ik de optelsom gemaakt en kwam ik tot de conclusie zelf een werkplaats in te gaan richten. Hier zou ik mijzelf, maar ook al die andere mensen gaan helpen! Mensen die een werkplaats zoeken die probleem oplossend meewerkt!

Alle hulp op 1 adres
Jij hebt vast ook weleens een geniaal idee in je hoofd. Dat idee moet nog wel overgezet worden naar een digitale tekening. En die tekening moet er niet alleen gelikt uit zien, maar ook technisch helemaal kloppen en rekening houden met de dikte en de eigenschappen van het materiaal waarvan je jouw object wilt maken.

Hoe doe je zoiets?
Onder het genot van een kopje koffie bespreken we wat je voor ogen hebt. Dat goede idee in jouw hoofd ga ik eruit trekken en omzetten in een schets. Die schets is een mooi praatstuk waar we samen aan kunnen schaven. Zodra we tevreden zijn, dan kan ik hiervan een technische tekening maken. Afhankelijk van de complexiteit van je idee maak ik die tekening gelijk of achteraf.

Via e-mail ontvang je updates van de tekening en een definitieve prijsberekening. Ben je akkoord met de tekeningen en de prijs, dan kunnen we overgaan tot het maken van jouw object.