Bekijk op je gemak in het portfolio van my beam wat er allemaal uit onze computergestuurde lasersnijmachine komt. Wil je iets maken – bijvoorbeeld van hout – maar is het ingewikkeld om het precies uit te zagen? Dan is het wellicht een idee om het door ons – zeer precies – uit te laten snijden op de lasermachine.

Wil je een custom skateboard deck? Geef je wensen aan ons door in een gesprek of via facebook of instagram. Kijk ook eens op onze longboards-pagina op facebook of instagram.

Alle hulp op 1 adres
Jij hebt vast ook weleens een geniaal idee in je hoofd. Dat idee moet nog wel overgezet worden naar een digitale tekening. En die tekening moet er niet alleen gelikt uit zien, maar ook technisch helemaal kloppen en rekening houden met de dikte en de eigenschappen van het materiaal waarvan je jouw object wilt maken.

Hoe doe je zoiets?
Onder het genot van een kopje koffie bespreken we wat je voor ogen hebt. Dat goede idee in jouw hoofd ga ik eruit trekken en omzetten in een schets. Die schets is een mooi praatstuk waar we samen aan kunnen schaven. Zodra we tevreden zijn, dan kan ik hiervan een technische tekening maken. Afhankelijk van de complexiteit van je idee maak ik die tekening gelijk of achteraf.

Via e-mail ontvang je updates van de tekening en een definitieve prijsberekening. Ben je akkoord met de tekeningen en de prijs, dan kunnen we overgaan tot het maken van jouw object.